Logo Tasarım Yarışması

MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Dekanlığımız bünyesinde,  Fakültemizin tüm bölümlerini kapsayacak ve tüm öğrencilerimizin katılabileceği ödüllü logo tasarım yarışması düzenlenecektir.

YARIŞMANIN AMACI: Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2010 yılında kurulmuş ve eğitim öğretim hayatına 2012-2013 eğitim öğretim yılında Biyomühendislik Bölümü ile başlamıştır. Bünyesinde Biyomühendislik, Makine  Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerini barındırmaktadır.

Fakültemizin yarışma ile belirlenecek yeni logosunun; tasarlanan özellikleri ile Fakültemizin tüm bölümlerini kapsaması,  kurumsal kimliğimizi  ön plana çıkarması, Fakültemizin misyon ve vizyonuna uygun, sade , özgün, estetik ve akılda kalıcı olması amaçlanmıştır.

YARIŞMA TAKVİMİ:

Başvuru Tarihleri         : 25 Nisan-15 Mayıs 2016

Değerlendirme Tarihi : 16-18 Mayıs 2016

Sonuçların İlanı           : 20 Mayıs 2016

YARIŞMA JÜRİSİ:

Yrd.Doç.Dr.Asya ÇETİNKAYA, Dekan Yardımcısı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı

Yrd.Doç.Dr.G.Buğra AKBABA, Dekan Yardımcısı , Biyomühendislik Bölüm Başkanı

Yrd.Doç.Dr.Hakan BAYRAK, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı

Yrd.Doç.Dr.Sevilay DEMİRCİ, Mimarlık Bölüm Başkanı V.

Öğr.Gör.Fatih MEDETALİBEYOĞLU, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı

Uzm.Mahmut AYDIN, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı

KATILIM KOŞULLARI:

• Yarışmaya seçici kurul üyeleri, Fakülte çalışanları ve üçüncü dereceye kadar yakınları katılamaz.
  • Adaylar yarışmaya en fazla üç adet çalışma ile katılabilirler.
  • Teslim edilecek kapalı Evrak Belgesi içerisinde(üzerine Rumuz yazılmalı):
  1. Ağzı kapatılmış ayrı bir zarfla birlikte(üzerine Rumuz yazılmalı), Tasarımın vektörel formatını içeren bir CD,
  2. Katılım Formu
  3. Eserde kullanılan unsurların anlamını, yarım sayfayı (A4) geçmeyecek şekilde açıklaması
  • Tasarım rumuzu en az 4 harf ve 3 adet rakamın birleşiminden oluşmalıdır. (Örnek: ABCD123)
  • Çalışmalar,  aşağıda verilen iletişim adresine teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Elle yapılan çizimler Fakültemiz Öğrencisi olması şartıyla, aynı koşullar da yarışmaya katılabilirler.Kurul tarafından kabul görülen ve birincilik elde eden bir tasarım olması halinde, tasarımların vektörel formatları fakültemiz tarafından hazırlanacaktır.
  • Tasarımlar, Adobe İllüstratör, Adobe Photoshop FreeHand ya da CorelDraw vb. programlarından biri ile hazırlanabilir. Tasarımlar 300 dpi çözünürlükte CMYK renk modunda olacaktır.
  • Çalışmanın diğer koşullarına Katılım Formu üzerinden ulaşabilirsiniz.

KATILIM ŞEKLİ:

Elden veya posta ve kargo ile katılım sağlanabilir.

ADRES:

Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi KARS

Ekli Dosya (İNDİR) Lütfen dosya yüklenmesini bekleyin...Önizleme yoksa sayfayı tekrar yüklemeyi deneyin