Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni

Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı genel mezuniyet töreni mezun öğrencilerimiz, aileleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.Mezuniyet Töreninde öğrenciler adına Makine Mühendisliğ Bölümü öğrencisi Semra KAYA bir konuşma yaparak, mezun olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek kendilerini geleceğe hazırlayan tüm hocalarına tüm mezun öğrenciler adına teşekkür etti. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gabil YAGUB, fakültemizin büyük bir coşku ve heyacanla ilk günkü heyacanını kaybetmeden gelişimini sürdürdüğünü söyledi. Törende ayrıca fakülteyi başarıyla tamamlayarak dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.